Ogólne oglêdziny servera przynosz± skutki otó¿ rozkmini³em sobie nowy danc i nowy song.
S± to:
Whisper of Battale (song)
Re-use: 3 sec
Opis: na 2 min podnosi 15% Patk, 10% atckspd, 10% crit damage dla pt
Defense Motion (danc)
Re-use: 3 sec
Opis: na 2 min podnosi P. Def. by 25%, Evasion by 3, and M. Def. by 10% dla pt
I teraz sprawa wygl±da tak. Czy robimy co¶ w kierunku wykorzystywania tego danca i songa czy olewamy to? Profity s± znaczne i na pvp napewno siê nadadz± albo na jakies RB klanowe. Ale teraz pytanie jak to zrobiæ czy próbujemy znale¼æ graj±cego sws'a i bd czy ogarniamy to jako¶ na postac klanow±. Tylko pamiêtajcie ¿e jak odpalicie 2g± postaæ na tym samym IP to ta pierwsza nie dostaje bufa, i w tym tkwi ca³y haczyk.
Jakie¶ pomys³y?
aloha
Admin
Znale¼æ te postacie bêdzie trudno ;/ po prostu kto¶ bêdzie musia³ sie po¶wieciæ i nie dostaæ tego buffa. Ja moge zrobic obydwie postacie (znaczy jedna i subke)
Admin
Hmm tak my¶le ze lepiej by by³o zrobiæ dwie subki odrazu a nie dzieliæ Ja zrobiê dzisiaj na psycho
Tak tylko mam pytanko jak dostnaiemy te dance/song to jakies inne sie nie zniweluja?? Nie trzeba bedzie kupic tych ksiazek na dodanie buffa?? Tak w sumie to nie widzialem zeby to bylo ale pytam tak oo hah
Admin
Nie wszystko bêdzie ok na tym serwie tak nie ma ju¿ to sprawdza³em
Rumun napisał:
Tak tylko mam pytanko jak dostnaiemy te dance/song to jakies inne sie nie zniweluja?? Nie trzeba bedzie kupic tych ksiazek na dodanie buffa?? Tak w sumie to nie widzialem zeby to bylo ale pytam tak oo hah
no miejsc na danc/song jest tylko 12 wiec trzeba sobie zostawiæ miejsc lub o ile s± dokupiæ ksi±¿ki
Sprawdza³ kto¶ czy te buffy dzia³aj± na cz³onków party? Bo je¿eli chodzi o oficjalne dzia³anie tego buffa (Tak jestem mainowym sws`em z low rate serwerów ^^), to on dzia³a tylko na sws`a\bd`ka. To jest ich self buff nie kolejny dance\song. Je¿eli jednak dzia³a na pt to ja nawet mogê graæ sws`em lub bd`kiem na mainie.