Cieszymy sie Lapi z twojego przybycia Bedziemy mogli cie za wsparcie wynagrodzic
Traktujmy ten klan jak naprawde dobra rodzinke
hehe
Wszystkie nasze starania mam nadzieje ze nie pojda na marne hehe
We look forward to your arrival Lapi You'll be able to reward you for supporting us treat the clan as a family is really good hehe
All of our efforts I hope not in vain hehe
Siema Wam
Mówcie mi Łapi to tak słowem wstępu Postać ma nicka zupełnie z dupy ponieważ nie przypuszczałem że zostanę na tym servie jak mi się będzie chciało to zmienie
Nie wiem .. gar¶ć info o mnie : prawie 20 lat , zaraz maturka ^^ dlatego teraz będę sporadycznie, jestem z Wrocławia , lubię rude dziewczyny lubię żeglować a tak od strony gry : gram w l2 od kroniki C6 praktycznie wszystkimi klasami , głównie siedziałem na low rate bez buffa itp na takich servach potrafiłem rzeĽbić postać ponad rok ^^ chlubię się cardinalem 80lv w S gradach na x4 teraz siedziałem na oficialu dobiłem 59 lvl destro i mi się znudziło oferuję pomoc w tworzeniu klanu, sam robiłem klan raz , wiem że to cięzka misja moge grać klanowym biszkiem, ogarniam go w miarę dobrze mam za sob± różne przeżycia z tego x4 biszkiem siegi po 1k typa itp ;p
Widze że się przyłożyli¶cie do robienia klanu i jestem z tego rad
pis joł
Whats you
He grabs me say this so short entry form to nick all the ass because I did not think I would stay at this servie as I will want to change my
I do not know .. a bunch of info about me: almost 20 years, just maturka ^ ^ so now I will occasionally, I'm from Wroclaw, like the rude girl I love to sail and also from the game: I play chronicles C6 l2 from virtually all classes, mostly sat on the low rate without buffs etc on such servach figure could carve more than a year ^ ^ pride in the S Cardinale 80lv Gr±dy at x4 now sitting on oficialu lvl 59 Destro came in and I got tired of offering assistance in creating a clan, a clan once he did, I know that I can play hard mission biszkiem clan, I embrace it as well I have a different experience for each of the x4 biszkiem Siègià the guy etc 1k p
I see to do is put your clan and I'm glad
yo pis